I samarbete med Soft Touch AB erbjuder Nedox Pack AB ett komplett sortiment av skyddsutrustning och omkringliggande tjänster. 

 

Via egna och externa starka varumärken inom samma branschsektor samt systerföretag, erbjuder Soft Touch AB sina kunder en komplett och unik lösning.

 

 Alla våra skyddsprodukter hittar du här:

 

                                    

 

 

 

Varumärken

 

Vi jobbar med kvalitét.

Detta innebär att våra produkter är tillverkade med användarens säkerhet och komfort i fokus, men även med funktionalitet och slitstyrka. Vårt kvalitétsarbete slutar inte här, utan fortsätter i alla led, från produktdesign ända till logistiklösningen för att rätt produkter ska levereras i rätt tid till våra kunder.

 

 

Soft Touch®

Handskar som utmärker sig genom högsta kvalitet vad avser materialval och design marknadsförs under varumärket Soft Touch®.
» Läs om Soft Touch® handskar

 

 

Protec®

Handskar som utmärks genom hög kvalitet men med ett mer standardiserat materialval och design, marknadsförs under varumärket Protec®.
» Läs om Protec® handskar

 

 

 

Colt®

Svenskdesignade arbetskläder som är framtagna för att vara funktionella, ge ett bra skydd och för att hålla riktigt länge samtidigt som de är snygga.
» Läs om Colt® skyddskläder

 

 

 

Awak®

Skyddsprodukter med bland annat ett antal olika modeller av hörselskydd som speciellt har anpassats för situationer som innebär skadligt buller.
» Läs om Awak® skyddsprodukter

 

 

 

M-tex™

Ett vattentätt membran som stänger ute vatten, men släpper samtidigt ut handsvetten så att handen håller sig torr och varm.

 

 

 

M-breaker™

Ett vindtätt membran som stoppar kylan och ventilerar bort fukten från händerna för torra och varma händer.

 

När Ni gör affärer med oss kommer Ni att märka att Vi inte ger oss förrän Ni är helt nöjda!